5 Comentarii

  1. Interesant. Multumesc pentru acest articol. Caut sa inteleg cum se produce mai exact glicemia in organism. Am fost depistata cu hemoglobina glicozata( sper ca am scris bine) marita, 5.9, cumva in prediabet. Am in familie istoric de diabet. Mi-am luat un senzor sa monitorizez, si spre surprinderea mea, am variatii de glicemie, am glicemia mare, si cand nu mananc, sau cel mai mult am observat, glicemia f mica, 55 pe parcursul noptii. Incer sa aflu de ce, de ce se intampla asta? 🙂 multumesc mult

  2. Mă bucur. Cu drag 🙂

    Îmi pare rău pentru problema de sănătate. Ceea ce vedeți se întâmplă deoarece organismul dvs. are dificultăți cu gestionarea glucozei din sânge. Este o combinație între prea multă glucoză produse de ficat + glucoza din alimentație este prea greu introdusă în celule.

    Cauza, la prediabet și diabet de tip 2, este ceva numit rezistență la insulină. Dacă cumva este vorba de niște kilograme în plus și/sau ficat gras, atunci recomand să slăbiți. Slăbitul va ajuta la controlul glicemiei.

    Dacă credeți că aveți nevoie de ajutor, îmi puteți scrie și vă asist în acest proces.

    Multă sănătate,
    Raul

  3. Bună ziua! Apreciez ceea ce încercați sa
    să faceți pentru cei afectați de această maladie. Aș vrea mult să înțeleg anumite lucruri legate de evoluția diabetului de tip II, diagnosticat la 52 de ani, despre alimentație, deșire tratament benefic sau nu.

  4. Ar fi extraordinar dacă ați putea să ne ghidați în gestionarea și intelegerea acestei boli. Mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *